Blog

Notícias e información de interés

Competicions fora d'Espanya

Els passats mesos de març i abril vam participar a dues competicions de la Peter Dale, la Copa d’Europa de Clubs com portem fent ja 4 anys seguits.

Del 24 al 26 de març vam marxar cap a Cavaglià, Itàlia, 1 equip de la categoria de -17 on hi havia el Pol Martín amb la seva poni Neula, la Irene Porretta amb el Job, la Lia del Carril amb la Chanel, el David Cistero amb el Nemo i el Victor Levy amb la Beauty, tots alumnes del centre, i una altre alumna, Judith Porcel amb l’Spotty que va participar a la categoria Open, ja amb tot els grans, en un equip francès.

La competició va ser un éxit, i els resultats van ser molt bons! Els de la categoria de -17 van pujar al podi quedant 3ers de 9 equips en total, i la nostre amazona en la categoria Open va estar a punt de pujar també al podi però la final va ser dura i tot i que l’equip va lluitar van quedar 4ts de 18, un molt bon resultat per els dos equips representants del club Sol Solet!

La segona competició va ser a Istres, França, el cap de setmana de Pasqua, del 15 al 17 d’abril, on vam portar dues amazones més, la Mariona Argemí amb la Bambi i la Emma Perez amb la Rasta, també del club, que van fer un equip mixte amb 3 genets més francesos de diferents clubs, en la categoria de -14 i tot i que hi havia més equips participants, els nostres genets van donar-ho tot i els més joves per ser la primera competició internacional que feien van quedar 5ens de 7 equips, tot un repte per ells, poder fer un equip amb nois que van conèixer aquells dies i jugar en una competició de dificultat i altres.

L’equip de -17 aquest cop no va poder arribar tant alt però també van fer un bon paper, quedant 8ens de 15, tot i les dificultats que hi havien van saber demostrar el seu nivell! I la amazona Judith també va donar-ho tot però el seu equip no estava format per els mateixos genets i va costar més, tot i que es va esforçar per arribar més alt, van quedar 17ens de 25.

La pròxima competició internacional de la Copa serà la Final perquè són 4 mànigues i la 3a no hi vam participar, celebrada a Cluny, França, aquest maig, i aquesta última competició la orginatzarem nosaltres, el club Sol Solet, i tindrà lloc a Banyoles, Pla de l’Estany, el cap de setmana del 13 i 14 d’octubre, us hi esperem per veure els diferents equips que vindran desde França, Itàlia, Suissa i Alemanya!

Últimas entradas del blog