Blog

Notícias e información de interés

Derby Poniclub

El passat 14 de maig el club va participar a una competició organitzada per el centre hípic PoniClub i que va donar lloc en les seves instal·lacions. Aquesta competició va ser un Derby, que es tracta de fer una reprise, com a la disciplina de doma, i després un recorregut de cross-salt, variant i mesclant les dues disciplines en un mateix recorregut, per tant saltar salts de cross com de salt normal. Els alumnes del centre van fer un molt bon paper, obtenint resultats en quasi totes les categories:

En la prova de mini Iniciació l’alumna Mercé amb la super poni Rasta van quedar empatades al segon lloc amb una altre noia del centre PoniClub.

En la categoria Iniciació ponis, el podi va ser per Sol Solet, amb al 3r lloc Mariona Argemí amb Job, al 2n lloc Helena Segurana amb el Job també, i al 1r lloc Martina Argemí amb la Rasta.

En la categoria Iniciació ponis grans i cavalls la guanyadora va ser Judith Porcel amb el seu poni Spotty, que van fer un molt bon paper guanyant a tots els participants d’una manera neta. En la mateixa categoria Anna Kreihansel amb el seu poni Brownie també van fer un bon paper, quedant 5ens.

En la categoria 0* la segona posició va ser per Irene Porreta amb Chanel, qui van aconseguir aquest lloc amb la dificultat que suposava la prova, al ser la categoria de més nivell. En aquesta categoria Judith Porcel amb Ernest van quedar 5ns i Victoria Martinez amb Angus van quedar últims tot i les dificultats.

Últimas entradas del blog